Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Seyhan Belediyespor ,Voleybol’da da iddialı

Seyhan Belediyespor ,Voleybol’da da iddialı

Seyhan Belediyespor ,Voleybol’da da iddialı

Deplasmanli Erkekler Voleybol 2.Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Pazar günü Menderes Spor Salonu’nda konuk ettigi Malatya Büyüksehir Belediyespor’u 3-2 yenerek önemli .bir galibiyetin altina imza atti.

2.YARIDA KAYBETMEDILER

Ligin ikinci yarisina süper bir baslangiç yaptiklarini belirten Seyhan Belediyespor Erkek Voleybol takimi Teknik Sorumlusu Serdar Pehlivan, “ Ilk maçimizda K.Maras Atici Gençlikspor’u 3-0, ikinci hafta deplasmanda Islahiye Anadolu Lisesi’ni 3-1, 3.hafta da ise Malatya temsilcisi Büyüksehir Belediyespor’u 3-2 yenerek grupta 3.sirada bulunmaktayiz. Hafta sonu deplasmanda Osmaniye Istiklal Ortaokulu’na konuk olacagiz. Hazirliklarimiz iyi geçiyor. Hersey yolunda.Kazanip play-off’a bir adim daha yaklasmak düsüncesindeyiz” dedi.

 

BASKETBOLCULAR NAMAGLUP YOLA DEVAM

Bu arada, Seyhan Belediyespor Büyük Erkek Basketbol takimi ise kazanmaya devam ediyor. Mavi-Beyazlilar, 6.hafta müsabakasinda Elit Spor Kulübü’nü 128-30 kazanarak namaglup ünvanini korudu. Antrenör Azizcan Ekici, “ Birlik ve beraberligimiz mükemmel. Iyi çalisiyoruz. Geride kalan haftalarda elde edilen neticelerden dolayi sporcularimi kutluyorum. Hedefimize ulasarak beklentileri bosa çikartmayacagimiz kanisindayim” seklinde konustu.



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı